Seks online në chat, kapen 6 vajza e tutorja në Tiranë


Seks online në chat, kapen 6 vajza e tutorja në Tiranë
TIRANË-Një rrjet vajzash që ushtronin prostitucion online është shkatërruar nga Policia e Tiranës.

Policia e Tiranës arrestoi 6 vajza si dhe tutoren tek ‘Komuna e Parisit’ ku ndodhej dhe apartamenti ku ushtrohej aktiviteti i paligjshëm.

Operacioni “Chat Online 2” përfundoi me arrestimin e 6 grave dhe ndjekjen në gjendje të lirë të 3 të tjerave. Tutorja L.B do akuzohet për “Prostitucion”, “Shfrytëzim për prostitucion”, “Punësimi i paligjshëm” dhe “Fshehja e të ardhurave”.

1. L. B., 34 vjeçe (Nenet 114, 170/a dhe 180)
2. J. H., 19 vjeçe (Neni 113)
3. E. T., 18 vjeçe (Neni 113)
4. K. A., 32 vjeçe (Neni 113)
5. I. U., 22 vjeçe (Neni 113)
6. E. A., 22 vjeçe (Neni 113)

Gjithashtu janë proceduar në gjendje të lirë shtetaset:

1. Xh. B., 18 vjeçe (Neni 113)
2. E. L, 24 vjeçe (Neni 113)
3. K. M., 23 vjeçe (Neni 113)

Please visit us at:
Chat City Melbourne

About the author: cadmin